Sunday, December 19, 2010

Choc Fair and Uptown JB

Soksek2 by Aida & Riana at 7:39 PM
Reactions: 
Last weekend i attend my babes's wedding. We all ada 10 babes and this is the 4th. 10 babes ni dr study mmg rapat giler..8 org sama course, 2 org lg, course len sikit..klu yg 8 org ni, class, lab, assignment, project, mkn, study grouop, sume sama..They are, Me, Yana, Faten, Anis, Ainul, Marda, Mimah, Aznor, Aiza and Eira..

Yg dh jd Wifey by rank; Aznor, Eira, Ainul and the latest one is Aiza. So we all sume dgn smangatnye g la ke Kedah..11 jam perjalanan tu dr Johor..congratz babes..next in the list is Anis then me..PAstu blum ada yg book lg..

Yg choc fair and Uptown tu, sessi tebus blik masa dgn Mr. Hunter. Yelah last week i kat Jakarta, this week g Kedah, Next week pun ada hal..so Last nite we all pun g ronggeng sat. Ada Choc fair kat danga city mall. tp masa i sampai tu byk booth yg dh tutup..dpt la merasa sikit2 choc tu..sedap2 la jgk..choc mmg sedap jek..mana ada tak sedap kan..

then g uptown..saje jek..cuci2 mata..dulu i tak pndai g uptown ni..sejak dgn Mr. Hunter rasa ok jgk la this place..blh la release2 kn tension tgk2 brg, tgk org..byk brng2 antik, duit lama, kasut murah2, barang 2nd hand..tp kadang2 ternmpk parent yg duk usung bby baru brape bulan, mcm tak patut la pulak..cian bby tu..dh la panas, ramai org, tak kire lg envronment nye..kan bby elok ditidurkan jek kat umah..hope me myself, bile dh ada bby nti, tak dek la gatai nk g uptown or bersesak2 kalau tak perlu..my ibu pantang btul klu buat camtu..

so sblm kawen ni mmg all out la berjalan..dh ada bby nti, blh la slow down sikit..tak pun time nk jalan, tumpang kn ank sat kat umah MIL..huhuuuh..suka2 ati jek..

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates