Sunday, December 26, 2010

Wahai Bakal Pengantin Melaka

Soksek2 by Aida & Riana at 7:58 PM
Reactions: 
Salam peeps..

Walaupun lg 10 bulan nk kawen, tp tbe2 i rasa berderau jek darah ni..Last week i blik Melaka. 2 misi penting utk dilaksanakan. Pertama; cari langsir. Kedua G survey 2 butik andaman

Mission accomplish. Berjaya survey 2 butik..tp i tak berkenan pun..byk yg tak kena..tp my mom and my sis kata, dah cntik dah tu..smpi my mom call my abah kata, 'ibu dh berkenan dh ni kat mak andam ni, tp kaklong tu biasa la cerewet.'

Ok i tak cerewet pun..tp disebabkan i dh disajikan dgn bridal house yg sgt chantek2 kat JB ni, so ble i blik Melaka tgk, i rasa, hmmm keciwa..Knp tak amik dr JB je kan? I taknak la mbazir dr segi trasportation lak..

I ada list kan Bridal House kat Melaka. I akan update from time to time utk rujukan B2B melaka sume..Ada kat column sblah kanan...Kalau u all ada suggestion mana2 tmpt lg, bgtau lah ea..i ni blik Melaka dh la sebulan skali..nk g merayap cari mmg payah la..dh la tak tau jalan, tak tau nama tmpt..giler kena buang negeri nanti ni..hohohohoho

3 girls dh soksek2 together:

AnEs on December 27, 2010 at 1:03 AM said...

yeay!jumpe juge b2b from melaka!suke!suke!tak de la rase miserable sorang-sorang!yeay!hye dear,saye follow awak ye!hihi

fainie_riz on December 27, 2010 at 4:38 PM said...

hi anes..nti leh la share info sama2 ea..sukek jgk dh ada geng (",)

kisah aku on February 24, 2011 at 9:45 PM said...

me 2 b2b melaka... kat lorong pandang ade butik d nally...lawo2 gak..

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates