Sunday, December 5, 2010

Perut Buncit

Soksek2 by Aida & Riana at 6:04 PM
Reactions: 
Bgun pg, gosok gigi, tgk cermin, ternampak perut..uissshhh dh ke-depan sket..tbe2 terasa insaf dan taknak mkn dan nak sit-up tak henti2..tp apekan daya, tak termampu nk buat..so quick search kat google, dpt tips ni..Utk kempiskan perut..


Nak peyut mcm ni

1. Mula-mula, anda bancuhlah segelas air teh tanpa gula. Ya, teh TANPA gula tau.
2. Kemudian, perahkan sebiji limau nipis ke dalam segelas teh tadi.
3. Amalkan meminum air tersebut setiap hari sehinggalah perut anda yang buncit tu kempis. Minum waktu tghari


Pastu click2 related post, tgk, byk nye petua dolu2 yg mgunakan limau nipis/ kasturi..jom tgk bbrapa tips yg berkaitan dgn limau2 ni..

Untuk jadikan kulit muka yang cantik, mestilah rajin mencuci;

1. Sapu muka dengan telur -merah/putih biar hingga kering
2. Cuci muka dengan air suam dan sapukan limau nipis dan basuh sekali lagi kemudian lapkan dgn tuala yg bersih.
3. Lakukan sekali sehari insyaallah kulit muka anda tidak ditumbuhi jerawat dan menegangkan kulit muka yang kendur.


Petua putihkan ketiak (nak senang pki Nivea jek);
1. Apa yang anda perlukan adalah sedikit kapur sireh dan sebiji limau nipis.
2. Campurkan kapur dengan perahan limau nipis hingga sebati dalam satu bekas atau piring.
3. Lepas tu, sapukan campuran tadi kat kawasan ketiak anda. Biarkannya lebih kurang dalam 15 minit.
4. Lakukannya selepas mandi tau.

Limau ni sgt la senang nk cari n murah..so beli stok utk seminggu n apply kan la utk semua petua..byk jgk kegunaan utk masak2..nk hilangkan hanyir ayam..mcm2 lg lah..

0 girls dh soksek2 together:

Post a Comment

 

Mr. Hunter's Sweetheart is the storyTeller Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Illustration by Enakei | Blogger Blog Templates